Interview blog post

Hier staat een omschrijving

Voordelen van een Remote Finance

Other services

1580632031646

Leon Bakker

Meer weten? Neem gerust contact met mij op.

Meer weten

Recruitment

Vind jij het ook een uitdaging om geschikte medewerkers te vinden met een financiële achtergrond? Je bent niet de enige.

Daarom heeft het team van Remote Finance gewerkt aan een oplossing voor jou. Van recruitment tot opleiding. En dat allemaal op afstand, maar toch ook weer heel dichtbij.

Binnen een maand na onze kennismaking selecteren we drie geschikte kandidaten voor je. Benieuwd hoe we dat doen? Lees dan snel verder.

Opleiding

Het is al een uitdaging om nieuwe medewerkers te mogen verwelkomen in je organisatie en dan kost het ook nog tijd om hen de kennis mee te geven die nodig is om voor je te werken.

Die taak willen wij je graag ontnemen en daarom bieden we een intensieve, interne opleiding. Hierin maken kandidaten kennis met de Nederlandse boekhoudbeginselen, het Europese btw-stelsel en belangrijke fiscale wetgeving. Daarnaast leren ze werken met Nederlandse boekhoudprogramma’s zoals Exact Online. 

Alles om ervoor te zorgen dat zij er klaar voor zijn om voor jou aan de slag te gaan. Meer weten? Klik dan even op de knop hieronder.

Detachering

Om in te spelen op de tijd van nu detacheren wij online ‘op afstand’ financieel specialisten voor jou. 

Dit is een win-win situatie. Waarom? Jij en je kantoor hebben snel een volwaardige nieuwe medewerker die direct in het team meedraait en je organisatie kan laten groeien. En dat tegen zeer voordelige kosten.

Daarnaast ervaren nieuwe medewerkers ook enkel voordelen, wat hen zeer gemotiveerd maakt. 

Benieuwd wat die voordelen zijn? Lees meer!

Ondersteuning

Een succesvolle detachering op afstand staat of valt met goede ondersteuning. Daarom staan wij altijd klaar om vragen te beantwoorden of zaken te regelen. Voor jou als opdrachtgever en voor je medewerker. Je hebt daarbij binnen onze organisatie een persoonlijk aanspreekpunt. 

Omdat zowel jij als je medewerker tevreden moeten zijn, houden we zelf goed in de gaten hoe de samenwerking verloopt. 

Sowieso plannen we een keer per maand een voortgangsgesprek in. Mocht daar vaker behoefte aan zijn, dan is dat natuurlijk mogelijk.

× Kunnen we helpen?