Samenwerking tussen AI en Remote Finance Professionals

AI en Remote Finance Professionals

De impact van kunstmatige intelligentie (AI) op de wereld van accountants en administratiekantoren wordt steeds groter. Onlangs introduceerde Zenvoices nog AI-gedreven regelherkenning voor de verwerking van inkoopfacturen. Dit roept vragen op over de benodigde hoeveelheid personeel voor administratieve taken in de toekomst.

Het is logisch dat veel kantoren zich momenteel afvragen of het ze voor administratieve werkzaamheden moeten investeren in AI of mensen. Voor een kwalitatieve en kosten efficiënte dienstverlening kan inzet van Remote professionals een uitkomst bieden.

## De kracht van AI in de accountancy

AI is geen nieuwkomer in de accountancy. Echter om te zeggen dat software probleemloos de volledige administratie verzorgt en jaarrekening opstelt is ook verre van de realiteit. De kracht van AI ligt niet in het vervangen van menselijke arbeid, maar in het versterken ervan. Dit geld ook de inzet van remote professionals. Bijvoorbeeld door de komst van geavanceerde vertaal tools kunnen medewerkers op afstand zonder problemen in het Nederlands communiceren met collega’s in Nederland en  klanten.

## De toegevoegde waarde van remote professionals

Het inzetten van remote finance professionals biedt tal van voordelen. Deze professionals bieden een kostenefficiënte oplossing voor piekperiodes, toegang tot een snel inzetbare talentenpool en flexibiliteit voor de toekomst. Remote professionals kunnen bijvoorbeeld ingezet worden voor het opvolgen van vraagposten of inrichting en beheer van automatiseringsregels. Zo kan bij het team in Nederland de volledige aandacht liggen op advisering van de klanten.

## Implementatiestrategieën

Voor succesvolle resultaten is het cruciaal dat de kantoor processen en de inzet van remote professionals nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. Remote Finance Team beschikt over jarenlange ervaring hierin en deelt deze kennis graag. Wilt u hierover van gedachten wisselen? Bezoek dan onze website en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Voordelen van een Remote Finance

Other services

1580632031646

Leon Bakker

Meer weten? Neem gerust contact met mij op.

Meer weten

Recruitment

Vind jij het ook een uitdaging om geschikte medewerkers te vinden met een financiële achtergrond? Je bent niet de enige.

Daarom heeft het team van Remote Finance gewerkt aan een oplossing voor jou. Van recruitment tot opleiding. En dat allemaal op afstand, maar toch ook weer heel dichtbij.

Binnen een maand na onze kennismaking selecteren we drie geschikte kandidaten voor je. Benieuwd hoe we dat doen? Lees dan snel verder.

Opleiding

Het is al een uitdaging om nieuwe medewerkers te mogen verwelkomen in je organisatie en dan kost het ook nog tijd om hen de kennis mee te geven die nodig is om voor je te werken.

Die taak willen wij je graag ontnemen en daarom bieden we een intensieve, interne opleiding. Hierin maken kandidaten kennis met de Nederlandse boekhoudbeginselen, het Europese btw-stelsel en belangrijke fiscale wetgeving. Daarnaast leren ze werken met Nederlandse boekhoudprogramma’s zoals Exact Online. 

Alles om ervoor te zorgen dat zij er klaar voor zijn om voor jou aan de slag te gaan. Meer weten? Klik dan even op de knop hieronder.

Detachering

Om in te spelen op de tijd van nu detacheren wij online ‘op afstand’ financieel specialisten voor jou. 

Dit is een win-win situatie. Waarom? Jij en je kantoor hebben snel een volwaardige nieuwe medewerker die direct in het team meedraait en je organisatie kan laten groeien. En dat tegen zeer voordelige kosten.

Daarnaast ervaren nieuwe medewerkers ook enkel voordelen, wat hen zeer gemotiveerd maakt. 

Benieuwd wat die voordelen zijn? Lees meer!

Ondersteuning

Een succesvolle detachering op afstand staat of valt met goede ondersteuning. Daarom staan wij altijd klaar om vragen te beantwoorden of zaken te regelen. Voor jou als opdrachtgever en voor je medewerker. Je hebt daarbij binnen onze organisatie een persoonlijk aanspreekpunt. 

Omdat zowel jij als je medewerker tevreden moeten zijn, houden we zelf goed in de gaten hoe de samenwerking verloopt. 

Sowieso plannen we een keer per maand een voortgangsgesprek in. Mocht daar vaker behoefte aan zijn, dan is dat natuurlijk mogelijk.

× Kunnen we helpen?