Detachering

Je nieuwe medewerker wordt vanuit ons moderne kantoor in Moldavië bij jou ‘op afstand’ online gedetacheerd.

Voordelen van remote detachering voor jou

Online ‘op afstand’ detacheren van financieel specialisten via Remote Finance Team biedt enkel voordelen voor jou als Nederlandse opdrachtgever.

Jouw organisatie heeft snel een volwaardige nieuwe medewerker die direct in het team meedraait en je organisatie kan laten groeien. Ook bespaar je kostbare tijd en moeite omdat Remote Finance Team je het werven, opleiden en inwerken uit handen neemt. Huur je iemand vanuit Nederland in? Dan betaal je daarvoor de hoofdprijs. Doordat de salarissen in Moldavië een stuk lager zijn, ben je met Remote Finance Team veel voordeliger uit.

Voordelen voor je nieuwe medewerker

Ook voor je nieuwe medewerker zijn er enkel voordelen. Werken voor jou als Nederlandse opdrachtgever betekent internationale ervaring opdoen en de mogelijkheid krijgen om jezelf optimaal te ontwikkelen in het vakgebied. 

Daarnaast is Remote Finance Team in Moldavië één van de meest begeerde werkgevers. We bieden voor lokale begrippen een zeer riant salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast wordt de werkplek zelf enorm gewaardeerd. We zitten in een modern kantoor met veel leuke collega’s middenin het centrum van de hoofdstad van Moldavië.

Werkzaamheden

Andere services

20220914-4-Vision05071

Nina Banarescu

Hulp nodig bij het recruiten van de beste kandidaten voor jouw organisatie? Neem gerust contact met mij op.

Andere services