Ondersteuning

Om de samenwerking tussen jou en je medewerker zo prettig en efficiënt mogelijk te maken, hebben wij lokaal mensen die altijd klaarstaan om de eerstelijns vragen van jouw medewerker te beantwoorden.

Ondersteuning voor je medewerker op afstand

Een succesvolle detachering op afstand staat of valt met goede ondersteuning. Daarom staan wij altijd klaar om vragen te beantwoorden of zaken te regelen. Voor jou als opdrachtgever en voor je medewerker. Je hebt daarbij binnen onze organisatie een persoonlijk aanspreekpunt. 

Uit ervaring weten we dat door de interne opleiding, de (lokale) ondersteuning en feedback, de gedreven professionals zich zeer snel ontwikkelen en zich nóg gemotiveerder voelen om er alles aan te doen jouw organisatie te laten groeien.

Samenwerking

Wij vinden het belangrijk dat zowel jij als je medewerker tevreden moeten zijn en daarom houden we zelf goed in de gaten hoe de samenwerking verloopt.

Hiervoor plannen we één keer per maand een voortgangsgesprek in. Het is ook mogelijk om dit vaker in te plannen, mocht jouw Nederlandse team daar baat bij hebben.

Voordelen

Andere services

20220914-4-Vision05071

Nina Banarescu

Hulp nodig bij het recruiten van de beste kandidaten voor jouw organisatie? Neem gerust contact met mij op.

Andere services