Onze aanpak

Graag zetten wij onze jaren lange kennis en ervaring met Remote Finance Professionals uit Moldavië in om jouw ambities waar te maken.

Recruitment

In Nederland is het een uitdaging, tijdrovend en kostbaar om snel een geschikte kandidaat te vinden met een financiële achtergrond. Daarom biedt Remote Finance een hoogwaardige, flexibele en voordelige oplossing. Als Nederlandse opdrachtgever kun je gebruikmaken van ons omvangrijke netwerk in Moldavië om universitair geschoolde financieel specialisten op afstand, online bij jou te detacheren. 

Voordat we voor jou rekruteren, brengen we eerst samen goed in kaart wat voor versterking jouw organisatie nodig heeft. We hebben een uitgebreid selectieproces en binnen een maand na onze kennismaking selecteren we drie geschikte kandidaten voor je.

Onboarding

Het inzetten van remote medewerkers kan zeker voor wie hiermee nog geen ervaring heeft, een grote stap zijn, zowel voor de nieuwe Remote professional als voor het team in Nederland. Wij bieden begeleiding aan zowel onze remote finance professionals als aan jouw om te zorgen voor en vliegende start. 

Learning & Development

De financieel specialisten van Remote Finance Team zijn allemaal hoogopgeleid, spreken vloeiend Engels en zouden in principe zo voor een Nederlandse opdrachtgever aan de slag kunnen. Toch vinden we het belangrijk om kandidaten extra goed voor te bereiden op hun werk in een Nederlands team.

Daarom bieden we een intensieve opleiding. Hierin maken kandidaten kennis met de Nederlandse boekhoudbeginselen, het Europese btw-stelsel en belangrijke fiscale wetgeving. Daarnaast leren ze werken met Nederlandse boekhoudprogramma’s zoals Exact Online.

Ondersteuning

Het verloop en verzuim onder onze medewerkers is laag. Samen met onze opdrachtgevers zorgen we hiervoor. We bieden je ondersteuning bij de communicatie met je medwerkers en met welke culturele verschillen je rekening moet houden.  

Voordelen

Andere services

1580632031646

Leon Bakker

Hulp nodig bij het recruiten van de beste kandidaten voor jouw organisatie? Neem gerust contact met mij op.