Opleiding

Met onze interne opleiding zorgen we ervoor dat jouw toekomstige medewerker er klaar voor is om voor jouw organisatie te werken.

Interne opleiding

De gedetacheerde financieel specialisten van Remote Finance Team zijn allemaal hoogopgeleid, spreken vloeiend Engels en zouden in principe zo voor een Nederlandse opdrachtgever aan de slag kunnen. Toch vinden we het belangrijk om kandidaten extra goed voor te bereiden op hun werk in een Nederlands team.

Daarom bieden we een intensieve, interne opleiding. Hierin maken kandidaten kennis met de Nederlandse boekhoudbeginselen, het Europese btw-stelsel en belangrijke fiscale wetgeving. Daarnaast leren ze werken met Nederlandse boekhoudprogramma’s zoals Exact Online.

De Nederlandse vaktaal

Een onderdeel waar we in de opleiding aandacht aan besteden, is het leren van de Nederlandse vaktaal. Denk bijvoorbeeld aan de namen van de grootboekrekeningen. Werken met cijfers is overal ter wereld hetzelfde, maar het is natuurlijk wel handig dat je nieuwe medewerker snel doorkrijgt op welke grootboekrekening een factuur geboekt moet worden.

Ook na de eerste cursus zorgen we er steeds voor dat de kennis van je medewerker up-to-date blijft. Zo maken wij diverse e-learnings en hebben we wekelijks een kennissessie waarin uiteenlopende onderwerpen aan bod komen.

Voordelen

Andere services

20220914-4-Vision05071

Nina Banarescu

Hulp nodig bij het recruiten van de beste kandidaten voor jouw organisatie? Neem gerust contact met mij op.

Andere services