Recruitment

Met onze recruitment service vullen we jouw vacature(s) op afstand in. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan hoogopgeleide financiële professionals kunnen wij dit snel doen. Meestal binnen een maand.

Remote recruitment

In Nederland is het een uitdaging, tijdrovend en kostbaar om snel een geschikte kandidaat te vinden met een financiële achtergrond. Daarom biedt Remote Finance een hoogwaardige, flexibele en voordelige oplossing. Als Nederlandse opdrachtgever kun je gebruikmaken van ons omvangrijke netwerk in Moldavië om universitair geschoolde financieel specialisten op afstand, online bij jou te detacheren. 

Voordat we voor jou rekruteren, brengen we eerst samen goed in kaart wat voor versterking jouw organisatie nodig heeft. We hebben een uitgebreid selectieproces en binnen een maand na onze kennismaking selecteren we drie geschikte kandidaten voor je.

Jouw financieel specialist op afstand

Wanneer je tevreden bent over een kandidaat en de keuze hebt gemaakt om diegene aan te nemen, kan de financieel specialist aan de slag. Vanuit het moderne kantoorgebouw van Remote Finance Team in de hoofdstad Chisinau, Moldavië, werkt de financieel specialist voor jou. 

Wij kunnen de kwaliteit van een medewerker uit Moldavië garanderen, vanwege ons uitgebreide selectieproces. Daarnaast leidt Remote Finance Team startende kandidaten intern op zodat ze gedegen kennis hebben van de meeste relevante Nederlandse standaarden, het Europese btw-stelsel en de manier van (online) boekhouden. 

Voordelen

Andere services

20220914-4-Vision05071

Nina Banarescu

Hulp nodig bij het recruiten van de beste kandidaten voor jouw organisatie? Neem gerust contact met mij op.

Andere services